Over ons

 

Binnen de organisatie werken gepassioneerde mensen met hart voor hun vak. Van Marwijk heeft opleiding en begeleiding van haar medewerkers hoog in het vaandel staan. De kraanmachinisten zijn allen in het bezit van het TCVT-hijsbewijs en een VCA- certificaat en volgen de benodigde bijscholingen en interessante workshops.

 

De organisatie is VCA-gecertificeerd en is aangesloten bij de brancheorganisatie ‘Vereniging Verticaal Transport’. Tevens houdt

ze zich bezig met het reduceren van de CO2-uitstoot door middel van een CO2 Footprint.

 

Naast het verhuren van hijskranen kunnen wij ook de zorg van uw complete hijs- en transportproject uit handen nemen. Vanaf de eerste projectbespreking tot het aanleveren van hijs- en veiligheidsplannen, en vanaf de laatste controle tot de uitvoering zelf.

 

Het wagenpark heeft een breed kranengamma, met telekranen van 45 t/m 1.200 ton, torenkranen van 38 t/m 60 meter en rupskranen van 80 t/m 300 ton.

 

Onze missie

Van Marwijk streeft ernaar om een duurzame partner te zijn bij projecten waarbij zwaardere lasten verticaal of horizontaal verplaatst moeten worden.

 

Wij geloven hierbij in het bundelen van krachten en het delen van kennis, zodat we het project met elkaar op zo’n veilig en efficiënt mogelijke manier kunnen verwezenlijken.

 

Onze visie

,, Het doel van Van Marwijk Kraanverhuur B.V. is om een organisatie te zijn waar medewerkers zich gewaardeerd voelen, waar ze gemotiveerd worden om zich continu optimaal in te zetten en geprikkeld worden om boven zichzelf uit te stijgen. Waar ruimte is voor anders zijn en anders denken. Maar waar we uiteindelijk toewerken naar een gezamenlijk doel.

 

De werkomgeving zal uitnodigend en vooruitstrevend zijn; een kantoorplek geeft energie en het materiaal maakt je trots.

 

Een organisatie waarin samenwerken centraal staat; intern én extern. Want uiteindelijk moeten we het met elkaar doen en zijn we samen sterker. Ons team denkt graag mee over hoe we met elkaar tot het beste resultaat komen.

 

We zijn een organisatie die waarde hecht aan haar “roots”, maar ook kansen weet te creëren om uit te groeien tot een vooraanstaand en gezond bedrijf.“