Home » Over ons

Over ons

 

Het familiebedrijf Van Marwijk Kraanverhuur B.V. bestaat reeds meer dan 50 jaar; binnen onze organisatie vindt u zodoende niet alleen veel kennis, maar ook jarenlange ervaring. Sinds januari 2020 staat de derde generatie aan het roer, zijnde Yvette Blom - van Marwijk, waarmee het bedrijf zich opmaakt voor nog een lange toekomst.

 

Het wagenpark heeft een breed kranengamma, met telekranen van 45 t/m 1.200 ton, torenkranen van 38 t/m 60 meter en rupskranen van 80 t/m 300 ton.

 

Onze visie

Het doel van Van Marwijk Kraanverhuur is om een organisatie te zijn waar medewerkers zich gewaardeerd voelen, waar ze gemotiveerd worden om zich continu optimaal in te zetten en geprikkeld worden om boven zichzelf uit te stijgen. Waar ruimte is voor anders zijn en anders denken. Maar waar we uiteindelijk toewerken naar een gezamenlijk doel.

 

De werkomgeving zal uitnodigend en vooruitstrevend zijn; een kantoorplek geeft energie en het materiaal maakt je trots.

 

De benaming “klant” maakt plaats voor “partner”, want uiteindelijk moeten we het met elkaar doen en zijn we samen sterker. Ons team zal klaar staan om mee te denken over hoe we met elkaar tot het beste resultaat komen.

 

Een organisatie die waarde hecht aan haar “roots”, maar ook kansen weet te creëren om uit te groeien tot een vooraanstaand en gezond bedrijf.

 

Onze missie

Van Marwijk Kraanverhuur is een innovatief bedrijf met als voornaamste dienst het beschikbaar stellen van hijskranen met bemanning aan onder andere bouwbedrijven, door het hele land, maar met name in de Randstad. Kwaliteit, service en veiligheid staan centraal binnen onze dienstverlening, welke worden gewaarborgd door de inzet van gemotiveerde, gekwalificeerde en ervaren medewerkers en modern materiaal.

 

Het streven is een duurzame organisatie te zijn, waarbij een bevredigend rendement en een breed kranengamma belangrijke criteriums zijn. Dit proberen we te realiseren door niet alleen op het gebied van materiaal, maar ook op het gebied van interne organisatie vooruit te kijken en in te spelen op ontwikkelingen binnen én buiten de markt.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Naast het verhuren van hijskranen kunnen wij ook de zorg van uw complete hijs- en transportproject uit handen nemen. Vanaf de eerste projectbespreking tot het aanleveren van hijs- en veiligheidsplannen en vanaf de laatste controle tot de uitvoering zelf. Van Marwijk heeft zichzelf door de jaren heen bewezen als een betrouwbare en vakkundige partner.