Corona - dienstverlening Van Marwijk Kraanverhuur

 

Het Coronavirus heeft inmiddels een groot deel van de wereld in zijn greep. Een situatie die niet alleen qua gezondheid grote gevolgen heeft, maar ook economisch. Hiertoe is het van groot belang dat een ieder zijn / haar verantwoordelijkheid neemt om zodoende de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te stremmen en zodoende een piek in de uitbraak tegen te gaan.

Bij deze informeren wij u hoe het virus zijn uitwerking heeft op onze dienstverlening.

 

Ontwikkelingen

De directie en het managementteam houden nauwlettend de berichtgevingen vanuit het RIVM en de overheid in de gaten. Zij hebben hierbij meerdere malen per dag contact om bij eventuele ontwikkelingen direct in te kunnen grijpen met de benodigde maatregelen. Ook de personeelsleden van VMK worden continu geïnformeerd.

 

Interne organisatie

De RIVM-richtlijnen worden gehandhaafd, zodoende blijven medewerkers met klachten thuis (werken). In en rondom het bedrijf én op klantlocaties wordt fysiek contact vermeden. Afspraken worden waar mogelijk telefonisch dan wel per e-mail behandeld, fysieke afspraken worden voor zover mogelijk uitgesteld.

 

De administratieve medewerkers zijn gespreid aanwezig, zodoende verzoeken we u zoveel mogelijk de vragen per e-mail aan ons te doen toekomen.

 

Werkopnames

Voorgaand de uitvoering van reeds geplande opnames, wordt er contact opgenomen om af te stemmen of uitvoering plaatsvindt.

 

Met betrekking tot nieuwe opnames, vinden enkel noodzakelijke bezoeken plaats. Bij uitvoering van benodigde technische opnames, zullen deze worden uitgevoerd met inachtneming van de richtlijnen vanuit het RIVM.

 

Uitvoering van opdrachten

De opdrachten worden met dezelfde zorgvuldigheid en bekwaamheid uitgevoerd als normaal, uiteraard worden ook hierbij de richtlijnen vanuit het RIVM in acht genomen.

 

Onze werknemers zijn uitgerust met de nodige preventiemiddelen als handgel en mondkapjes.

 

Echter, de gedeelde verantwoordelijkheid houdt voor een ieder in, dat men bij klachten dient thuis te blijven. Zodoende kan de uitvoering van de opdrachten bemoeilijkt worden door een tekort aan personeel.

 

We vertrouwen erop dat u als opdrachtgever begrip zult hebben, wanneer onverhoopt een opdracht verlaat aanvangt vanwege inzet van vervanging of onverhoopt moet worden geannuleerd, vanwege het ontbreken van bezetting.

 

Ondanks het grote netwerk van kraanverhuurders waarbij een ieder alles op alles zet om met elkaar deze crisis het hoofd te bieden, zullen we met elkaar de verantwoordelijkheid moeten nemen en risico’s op besmettingen moeten vermijden.